در دوران بارداری این میوه هارو بخورید

دوران بارداري چه ميوه هايي مصرف شوند؟

آناناس:عصاره ميوه نرسيده آن مسهل است ولي خانمهاي باردار نبايد استفاده کنند.
انار:
۱خانمهاي حامله اگر در دوران حاملگي رب انار بخورند ويار آنها از بين مي رود.
۲-کساني که مي خواهند نوزادي زيبا داشته باشند در دوران حاملگي در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

mive_rzcqmxk
انگور:
۱ميوه خوبي براي خانمهاي حامله است و از خطر سقط جنين جلوگيري مي کند.
۲خانمهاي شيرده اگر انگور بخورند شير آنها زياد،مقوي و مغذي براي کودک خواهد بود.
بادام زميني:خانمهاي حامله روزانه بين ?? تا ?? دانه بادام زميني بخورند.
به:
۱اگر خانمهاي باردار به بخورند مانع سقط جنين آنها مي شود.بخاطر همين کساني که دچار سقط مکرر هستند بهتر است کمپوت يا شربت به مصرف کنند.
۲- به عرق بدن را خوشبو مي کند،مخصوصا خانمهاي حامله اگر به بخورند عرق کودک آنها خيلي خوشبو است.
۳به از ويار خانم هاي حامله جلوگيري مي کند.
پرتقال:مادراني که نمي خواهند کودکانشان دچار راشيتيسم و کمبود ويتامين ث شوند در دوران بارداري پرتقال را فراموش نکنند و به کودک هم پرتقال برسانند.

پسته
۱ايرانيان قديم مي گفتند اگر کسي پسر مي خواهد بايد پسته بخورد.
۲-در خوردن پسته افراط نشود،مخصوصا خانمهاي حامله چون باعث زردي کودک مي شود.
تمرهندي:خانم هايي که حامله هستند از خوردن تمرهندي خودداري کنند.
تمشک:دم کرده برگ آن براي خانم هايي که بچه صسقط کرده اند و از بين بردن دردهاي زايماني بسيار مفيد است(? گرم در ??? سي سي آب جوش دم کرده)به مدت ۵ دقيقه.
توت فرنگي:
۱-توت فرنگي براي خانمهاي حامله بسيار مفيد است.
۲- کساني که پسر مي خواهند اگر در ماه هاي اول بارداري توت فرنگي بخورند نوزاد آنها پسر خواهد شد.
خربزه:اگر خانمهاي حامله در ماههاي اول از خربزه استفاده کنند امکان دارد که نوزاد آنها پسر شود در هر صورت زيبا خواهد شد.
زرد آلو:براي خانمهاي حامله به عنوان عصرانه بسيار مفيد است.
زرشک:خانمهاي حامله زرشک سعي کنند بسيار کم بخورند.
سيب:
۱-خانمهاي آبستني که ويار دارند سيب را رنده نموده وبا کمي عسل ميل نمايند.
۲اگر مي خواهيد کودکي قشنگ داشته باشيد سيب بخوريد.سيب را رنده با عسل مخلوط و ميل نماييد.
۳-گفته شده هر که نازاست اگر ? روز ،روزي ? کيلو سيب ميل کند درمان شود.
۴-اگر پسر مي خواهيد در ماه هاي اول بارداري سيب بخوريد.
هلو:
۱-خوردن هلو زايمان را آسان مي کند.
۲-خانمهاي حامله از خوردن شکوفه هلو خودداري کنند.
فندق:خانمهايي که حامله اند رويزي ۳دانه فندق ميل کنند.
ليمو ترش:براي خانمهاي بارداري که استفراغ مي کنند مي توانند از شربت ليمو با عسل استفاده کنند.در دوران آبستني اگر ميل به ترشي داشتيد سعي کنيد بيشتر از ليمو استفاده کنيد.
موز:از سقط جنين جلوگيري مي کند.خانمهايي که بچه سقط مي کنند موز بخورند.
نارنج:براي زايمان آسان در چاشني غذاي خود نارنج را قرار دهيد.
منبع:کتاب خواص ميوه ها

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *