باکتری های غذا

ریسک بالای سقط جنین با باکتری رایج ناشی از غذا

لیستریا، باکتری رایج ناشی از غذا، ریسک بالای سقط جنین را در مراحل اولیه بارداری به همراه دارد.

باکتری های غذا

به گزارش خبرنگار مهر، همواره لیستریا با عوارض منفی بر بارداری، به خصوص در ماه پایانی، مرتبط بوده است. حال محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسن آمریکا دریافته اند که این باکتری در اوایل باداری هم فاکتور پرخطری است.

محققان تاکید می کنند زنان باردار باید از خوردن بسیاری از غذاهای حاوی لیستریا پرهیز کنند که از آن جمله می توان به شیر پاستوریزه نشده و پنیر تازه، جوانه های خام، خربزه و گوشت های نمک سودشده اشاره کرد. چراکه باکتری موجود در این غذاها موجب سقط جنین و مشکلات پس از زایمان می شوند.

در این مطالعه چهار میمون باردار با دوز مشخصی از باکتری لیستریا تغذیه شدند. در هیچ یک از میمون ها تا مراحل پایانی بارداری علائم مشخص عفونت در آنها پدیدار نشد.

اما بعد از مرگ جنین میمون ها، نمونه بافت آنها آزمایش شد و محققان دریافتد لیستریا به جفت و همچنین اندومتر حمله کرده است.

محققان معتقدند التهاب ناشی از واکنش ایمنی مادر به لیستریا بر جفت هم تاثیر می گذارد و مانع از حفاظت آن از جنین می شود.

از اینرو محققان عنوان می کنند لیستریا یا برخی از پاتوژن های دیگر ممکن است عامل برخی سقط جنین های باشند که علت آن تشخیص داده نمی شود.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *