خواص سیب (5)

خواص بیشمار سیب را بشناسید!

سیب یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها است و این اتفاق خوبی است. این میوه به طرزی استثنایی سالم است و مطالعات بی‌شماری از خواص سیب حمایت می‌کنند. با این حال بسیاری از ما فراموش می‌کنیم که گاهی اوقات، ساده‌ترین پاسخ بهترین پاسخ است. سلامتی بیش‌تر می‌تواند به سادگی با خوردن چند سیب به عنوان میان‌وعده حاصل شود. چه چیزی باعث شده‌است که سیب تا این حد عالی باشد؟ در ادامه همراه ما باشید تا خواص بیشمار سیب را بهتر بشناسیم.

خواص سیب

کمتر کسی است که سیب را دوست نداشته باشد و از خواص آن آگاهی نداشته باشد؛ اما هیچ توصیفی به مانند ضرب‌المثل انگلیسی «با خوردن معیشت و ماء یک سیب، به دکتر نیازی نخواهی داشت» نمی‌تواند خصلت و فواید سلامتی سیب را بیان کند.

این میوه خوشمزه در سراسر دنیا رشد می‌کند و گونه‌های زیادی بر اصلا موقعیت و محل اصلاح آماده سازی دارد؛ اما زادگاه اصلی سیب را آسیای مرکزی می‌دانند. سیب در گذر دوران و مهاجرت‌های فراوان به اروپا و امریکا نیز کشیده شد. سیب در برخی از فرهنگ‌ها و ادیان به مانند اسلام، مسیحیت و میان اقوام یونانی، اسکاندیناوی یکی از مقدس‌ترین میوه‌ها است. حتی ما ایرانیان از سیب به عنوان مظهر شادابی و سلامتی در هفت‌سین استفاده می‌کنیم.

خواص سیب (2)

درخت سیب بر اساس اعتقاد تاریخ نویسان و محققان می‌تواند اولین درخت کاشته شده توسط انسان باشد. میوه این درخت در طول سال‌های طولانی اصلاح شده و اکنون به شکلی که در دستان ما وجود دارد، تبدیل شده است.

 مناسب برای دندان‌ها

مالیک اسید (جوهر سیب) در سیب یافت می‌شود گل خد دل گرم شدن تمیز کردن لکه‌های روی دندان‌ها کمک می‌کند و باعث سفیدتر شدن دندان‌ها می‌شود.

کمک به کاهش وزن

سیب، سرشار از فیبر و آب است و به همین دلیل باعث رفع سیری در شما خواهد شد و خوردن منظم آن باعث کاش وزن در افراد خواهد شد. مطالعات نشان می‌دهد کسانی که وعده‌شان را با تکه‌های سیب شروع کردند، در مجموع ۲۰۰ کالری هم کمتر از سایرین غذا خوردند. پس یکی از خواص سیب کمک به لاغری و کاهش وزن است.

کاهش قند خون

مطالعات نشان می‌دهد مصرف سیب، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد. حتی مصرف فقط چند سیب در هفته نیز تاثیر محافظتی حقیقتاً زیادی دارد. پس یکی از خواص سیب کمک به کنترل قند خون است.

خواص سیب (3)

مانع پاك كردن پیری مغز

آب سیب به طرف صورت بالقوه می‌تواند مانع زوال عقل شود. محققانی که به موش‌های ازكارافتاده سیب کامل می‌دادند دریافتند که مشخصه حافظه موش‌ها به سطح موش‌های جوان‌تر رسید.

سلامت قلب

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که این میوه را به صورت منظم میل می‌کنند کمتر دچار بیماری‌های قلبی عروقی می‌شوند. یکی از دلایل لحظه ممکن است آن باشد که سیب، حاوی فیبر محلول است، نوعی فیبر که می‌تواند به کاهش روی کلسترول خون کمک کند. و این یعنی کمک به سلامتی قلب و سایر ارگان‌های حیاتی بدن.

 پادزهر طبیعی برای یبوست

سیب به عنوان یک پاک کننده طبیعی برای روده‌ها عمل می‌کند و عملکردهای مناسب دستگاه گوارش را حفظ می‌کند. مصرف میوه‌های غنی از فیبر مانند سیب، باعث سهولت در دفع مدفوع می‌شوند و بنابراین، برای یبوست مفید می‌باشند.

همچنین سیب برای کارکرد بهتر ریه‌ها و سیستم ایمنی بدن مفید است. به علاوه سیب عامل ضد سرطان است و سلامت عصبی را افاقه می‌بخشد.

 

خواص سیب (4)

جلوگیری از پیری زودرس

سیب سیر و تشنه از ویتامین C است که به سبب افزایش سنتز کلاژن (نوعی پروتئین)، مانع از پیری زودرس می‌شود. از این رو، هفته‌ای سه بار سیب را با پوست مصرف کنید.

کنترل ریزش مو

منیزیم، پتاسیم، مس سربلند کلسیم مواد معدنی موجود در سیب هستند که همگی در کاهش ریزش مو و حفظ پوست سر کمک می‌کنند.بنابراین، روزانه یک سیب بخورید تا موهای بلند گل رخسار براق داشته باشید.

نقرس و درد مفاصل

یکی از بیماری‌ هایی که به‌طور مشخص به متدولوژی دلیل پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز میکند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان می‌شود. ناب بحت صرف فقط به خاطر جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی محو كردن برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. هم‌چنین سیب میوه‌ای كثیر باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل آزمون پذیر و محك ناپذیر قابل امتحان نقرس سفارش می‌گردد.

خواص سیب

خاصیت سیب برای دندان‌ ها و لثه‌ ها

اسیدهای چی در سیب، هنگام جویدن باکتری‌های دهان را از بین برده و دندان‌ ها و لثه‌ ها را تمیز می‌کنند. گزیدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پایه دندان‌ها و لثه‌ ها را پاک کرده گران فساد دندان و بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از توانگر بودن سیب از ویتامین C بهره‌مند شوند.

مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای دندان را محکم‌ تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها جلوگیری می‌کند. اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی یک تعداد سیب‌ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به طرف دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی محسوب می‌شود. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می دهند که ذرات غذای مانده مدخل سرپوش پشت لثه ها و دندانهای شما را پاک کند و فساد دندان و بیماری لثه ها را از شما دور سازد. حتی کسانی که قبلاً از بیماریهای مزمن لثه رنج می برده اند خواهند توانست از منفعت ها ناشی از ویتامین های موجود در سیب – ویتامینی که از حساسیت لثه ها و دندانهای آنها می کاهد- برخوردار شوند.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *